Krásnym spestrením candy baru sú aj dezerty v pohárikoch. Svieže, čerstvé a chuťovo vynikajúce. Klasicky sú servírované v jednorazových dezertných pohárikoch v dvoch veľkostiach (50ml,100ml a 120ml) alebo na vyžiadanie v krystáľových pohároch či rustikálnych sklenáčikoch. Panna cotta a malinový mousse sú prirodzene GLUTEN FREE, v prípade záujmu je možnosť ich vyrobiť aj vo verzii LACTO FREE. Cena: 1,9-3€ (podľa veľkosti a pohárikov) Minimálny odber: 20ks/1 druh
Ponúkame tieto druhy:
* PANNA COTTA S ČERSTVÝM OVOCÍM – tradičný smotanový dezert vyrábaný z poctivých surovín a vysokopercentnej živočíšnej smotany. Vrch tvorí ovocné pyré s kvapkou rumu, dozdobená sezónnym ovocím.
* DOUBLE CHOCO MOUSSE S PISTÁCIAMI - nadýchaná čokoládová pena z horkej a bielej čokolády, doplnená o sušienkovo-orieškový základ a pistácie
* CHEESECAKE DEZERT S LESNÝM OVOCÍM – je ľahký riccottový dezert so šĺahačkou a mascarpone, cheesecake základom zo sušienok a orieškov, prekladaný coulis z lesného ovocia, dozdobený čerstvým ovocím
* TIRAMISU DEZERT – známy dezert vyrábaný podľa tradičnej receptúry, prekladaný piškótami, nechýba ani slušná dávka amaretta a kávy
* MOCHA CREME SO SLANÝM KARAMELOM – vynikajúci mascarpone dezert obohatený o kávový likér so sušienkovo-orieškovým základom, a vrchom z nášho “domáceho” slaného karamelu, dozdobený lotus sušienkami
* MALINOVÝ MOUSSE – ľahučký ovocný dezertík je táto malinová pena, dozdobený bielou čokoládou a malinami
* RAW DEZERT - je dezert vhodný aj pre vegánov, bez lepku, bez laktózy, bez cukru, sladený medom alebo agáve, jeho základom je ďatlová pasta s orieškami a vnútru tvorí malinovo-karobová kombinácia s kešu orieškami